Archiv článků

Hledáme zájemce o chov čoko solidů!

Eliška, 17. 4. 2014 v rubrice Aktuálně

Sešlo se mi doma pár nepříbuzných morčat, a protože se chci věnovat pouze chovu tmavých solidů, nabízím tedy čoko skupinu do dobrých rukou. Člověku, který se bude jejich chovu věnovat a pomůže mi je rozšířit.

We are looking for a person, who wants to be breeder of tricolor choco solids. I can teach you genetic of these colors and help you with breed. If you are interested in, contact me ;-).

Hledá se zapálený začátečník nebo zkušený chovatel, s křížením a genetikou pomohu a poradím, v případě zájmu vysvětlím a naučím. Chybí mi chovatelský parťák.

Solid krémová aguti – krém – bílá a solid buff aguti – buff – bílá jsou u nás vzácná a nová zbarvení, proto prosím jen o zapálené jedince, kteří se budou chovu věnovat. Sama bych si čokoládovou skupinu nechala, ale protože nemám kapacitu a sešli se mi zde nepříbuzní jedinci ve vhodném zbarvení, nabízím tuto jedinečnou možnost a dále se věnuji barevným solidům na pigmentu.

Morčata jsou k prodeji pouze společně (Urius, Qwíčalka, Sali), v budoucnu nabízím možnost přednostního odběru dalších čoko solid jedinců.

Prosím o sdílení :o), v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Dnes jsem jsem zjistila, že Polly Bellis se už začíná otevírat a vytvořila jsem další chovné páry a naplánovala nová krytí. Více v plánech


« zpět do archivu